Hør de spanske låtene her

Spania skal velge sitt bidrag til Eurovision i Tel Aviv i mai på søndag. I dag ble alle de konkurrende låtene sluppet i sin helhet.

Søndag 20. januar skal ti låter og ti artister kjempe om billetten til Israel. Alle ti deltagerne kommer fra den nylig ferdigsendte utgaven av talentprogrammet Operacion Triunfo. Vinneren ble artisten Famous, men det var ingen automatikk i at han skulle få representere Spania i Eurovision. Favoritten foran søndagens finale er Maria, og låten Muerdeme, som er skrevet av ESDM, som representerte Spania i Malmø i 2013.

Seerne har all makt i sine hender under søndagens finale, men det vil alikevel sitte et panel og bedømme låtene under finalen. Dette panelet består av Doron Medalie, Pastora Soler, Tony Aguilar og Manuel Martos. Eleni Foureira, som kom på andreplass under Eurovision i Lisboa skal underholde i pausen. Eleni har forøvrig blitt ganske populær i Spania etter sin deltagelse med låten Fuego.

Trykk på artist og låttittel for å høre sangen.

Sabela – Hoy Sonare

Noelia – Hoy Vuelo A Reir Otra Vez

Natalia – La Clave

Miki – La Venda

Maria – Muerdeme

Miki & Natalia – Nadie Se Salva

Famous – No Puedo Mas

Julia – Que Quieres Que Haga?

Carlos Right – Se Te Nota

Marilia – Todo Bien

Finalen er altså 20. januar klokken 22:05. Den sendes live på rtve.es eller via Operacion Triunfo sin Youtube kanal.

Spania sin finale kan du se direkte fra klokken 22:05 her(link)

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien