Australia har sine 10 finalister klar!

Australia har i år valgt å kjøre på med en nasjonal finale – siden desember har kringskasteren SBS avslørt navne på finalister, som kommer til å stå på scenen, og nu er alle 10 finalister klar!

For første gang kommer Australia i år til å holde en nasjonal finale, og 10 finalister kommer til å stå på scenen den 9 februar, når der åpnes opp for Gold Coast Exhibition and Convention Centre, live fra Goald Coast i Queensland. Vertsdelen vil radioverten Myf Warhurst og komikeren Joel Creasey. Showet kommer til å ha navnet Eurovision – Australia Decides. Følgende 10 finalister kommer til å bli i konkurransen om å representere Australia i år:

  • Ella Hooper
  • Tania Doko
  • Alfie Arcuri
  • Courtney Act
  • Leeia Nano
  • Aydan
  • Sheppard
  • Mark Vincent
  • Electric Fields
  • Kate Miller Heidke


Om endringerne fra SBS’s side, at man i år går for landets første nasjonale, kommer til å vise anderledes finalist og låt, end hvad vi har set hidtil fra Australia, vil kun tiden vise. Ét er dog sikkert, denne gang sendes der en nasjonal vinner, og ikke en person og låt der er internt valgt av kringskasteren.

Spendende bliver det å se, hvad det australske folk velger å sende til Tel Aviv!

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien