Disket fra Litauens uttaking: Får bot på 20 000

Sasha Song møtte ikke opp til innspillingen av det fjerde showet i Litauen: blir diskvalifisert, og får bot på 20 000 kroner.

Artisten Sasha Song valgte å utebli fra innspillingen av det fjerde showet i Litauens uttaking, uten å gi beskjed om hvorfor han ikke møtte opp. Ifølge konkurransereglene må artistene ha en gyldig grunn for manglende oppmøte, og brudd på reglene fører til at bidraget blir diskvalifisert. Deltakeren får også en bot på 2 000 euro, eller litt under 20 000 norske kroner. Det melder kringkasteren LRT på sine nettsider.

Sasha Song representerte Litauen i Eurovision 2009, der han endte på 23. plass. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien