MIHAI trakk seg: Går fra Romania til Hviterussland

MIHAI trakk seg fra den rumenske uttakingen – nå vil han delta i den hviterussiske i stedet for.

MIHAI skulle opprinnelig delta i Selecția Națională, men trakk seg. Nå skal han ifølge eurofest.by være klar for å delta i den hviterussiske uttakingen. Det er ikke kjent om det blir en ny låt, eller den samme som han skulle delta med i Romania. MIHAI representerte Romania i Eurovision 2006, hvor han endte på fjerdeplass. Han har også deltatt i Selecția Națională åtte ganger, og årets bidrag ville blitt hans niende. 

MIHAI er den andre artisten som har trukket seg fra årets utgave av konkurransen. Tidligere annonserte Dan Bittman, som representerte Romania i Eurovision 1994, at han ikke ønsket å være med likevel

Den hviterussiske kringkasteren har åpnet opp for innsending av låter til EuroFest, og alle låtene må gjennom en audition. De ti beste blir offentliggjort 4. februar, og finalen vil finne sted senest 8. mars. Vinneren kåres av en jury.

En endelig bekreftelse på om MIHAI er en av artistene i EuroFest 2019 vil komme når BTRC annonserer de ti finalistene 4. februar. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien