Det blir Sisters for Tyskland

Sisters gikk seirende ut av Tysklands Unser Lied og blir landets håp i Tel Aviv i mai.

Det gjør Sisters med låten Sister, skrevet av Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler og Thomas Stengaard.

Seieren ble stemt frem av en tredelt jury: Eksperter (deriblant Margaret Berger), et stort Eurovision-panel og selvfølgelig de hjemlige TV-stemmerne.De tre jurygrupperingene sørget for god spenning under avstemningen, da fraksjonene slett ikke var enige med hverandre hvem favoritten blant de sju deltakerne var. Til slutt avgjorde TV-stemmerne det hele ved å velge søstrene som favoritt.

Finalefeltet bar et klart preg av å bygge videre fra fjorårets vinnerlåt. Nettopp Michael Schulte var blandt innslagene i sendingen, der også 2010-vinner Lena opptrådde med sin nyeste single, Thank You..

Tyskland skal til Israel og forsvare en Schultes fjerdeplass fra fjoråret. Kan X gjenta den bedriften? Seek% buffered00:00Current time02:59Volume

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien