escNorge snakker med D’Sound

Foto:NRK

D’Sound – Mr. Unicorn
Tekst og melodi: Kim Ofstad, Jonny Sjo, Mirjam Johanne Omdal, Magnus Martinsen og Tormod Martinsen

Siden 1993 har D’Sound vært en viktig drivkraft innen norsk popmusikk. De har blant annet sluppet seks album, vunnet Spelemann, gitt ut en rekke hits og vært bakmenn til mange suksesser. Da Norge arrangerte ESC-finalen 2010 var Kim Ofstad en del av produsentteamet som stod bak det bemerkelsesverdige pauseinnslaget «Glow» som ble fremført av Madcon.

I fjor sommer ble det kjent at D’Sound-vokalist Simone Eriksrud skulle forlate bandet, Jonny tok da kontakt med 27 år gamle Mirjam Omdal etter å ha sett henne under hennes deltakelse i The Voice. Senere på sommeren slapp de sin nye singel «It’s just me» som ble mye spilt på radio.

Den 25. januar ble det klart at D’Sound var en av årets 10 MGP-finalister og dette kunne de si om sin deltakelse da vi traff dem på lanseringen:

D’Sound arbeider for tiden i studio og jobber med nye låter til et album som slippes i løpet av 2019 – escNorge fikk bli med Kim og Jonny i studio via livestream en kveld de arbeidet med ny musikk. Se klippet fra ca. 21:05 minutter:

Mirjam fikk dessverre ikke blitt med på denne streamen med gutta men hun troppet opp via livestream noen dager senere og kunne blant annet avsløre at hun er en skikkelig MGP fan. Se klippet fra ca. 37:45 minutter:

D’Sound fremfører Mr. Unicorn med startnummer 2 i MGP-finalen lørdag 2. mars.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien