Ukraina trekker seg

Kringkasteren UA:PBC bekrefter i kveld at Ukraina trekker seg fra Eurovision 2019. 

Etter at forhandlingene mellom årets vinner MARUV og kringkasteren ikke førte frem tidligere denne uken, ble andre- og tredjeplassen i årets nasjonale finale forespurt om å bli landets representant. Imidlertid takket både Freedom Jazz og Kazka nei til tilbudet. Selv etter samtaler med EBU har de ikke klart å finne en annen løsning, og Ukraina må derfor se seg nødt til å trekke seg fra årets konkurranse.

Officially – Ukraine will not partipate in the Eurovision Song Contest this year. pic.twitter.com/MRl7FL9SCu — Ukraine at Eurovision

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien