Nevena Božović vil ta Serbia mot toppen igjen

Nevena Božović har 1 gang tidligere, stået på scenen for Serbia ved Eurovision, dengang som en del av gruppen Moje 3 – nu prøver hun en gang til, denne gang alene, og med låten ‘Kruna’.


Serbia har måtte se seg langt etter sukses de seneste årene, men i år satser Nevena Božović på, at hun tager landet til en flott plassering, og det skal skje med låten ‘Kruna’, som hun forleden tok seieren med i Beovizija. 12 deltaker var kommet til finalen, og her var det opp til jury og seerne, at velge landets representant – Nevena tok 1. plassen, medens at Dženan Lončarević tok 2. plassen, og Saška Janks ble 3. bedst.

I 2013 var Nevena sammen med Mirna Radulović og Sara Jovanović i gruppen Moje 3 – de stillede med låten ‘Ljubav je svuda’, men reisen sluttede dengang allerede i semifinalen, hvor de endte på den utakknemmelige 11. plass, med 46 poeng. Har man set Junior Eurovision Song Contest i 2007, kan man kanskje huske den nu 24-årige Nevena, for det hele startede oprindeligt dér, da hun stillede med låten ‘Piši mi’. Dengang gikk det bedre end 6 år senere, for hun tok Serbia til en 3. plass. Hun har studeret musik ved universitetet i Beograd, og lever i dag av å synge og skrive musik. 13 singler er det blevet til gjennom tiden, dette inkl. årets vinnerlåt.

Der er kun å ønske lykke til for Serbia og Nevena, med å nå hendes eget ønske, å ta Serbia mot en topplassering igjen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien