KEiiNOs musikkvideo: En sniktitt bak kameraene

På tirsdag var KEiiNO i studio for å spille inn musikkvideo til Spirit in the sky og nå har de lagt ut en video der vi får en sniktitt på litt av det som rørte seg bak kameraene.

Tirsdag denne uken hadde escNorge livestream med MGP-sjef Stig Karlsen. Under streamen var Karlsen lur i blikket da vi spurte om det kom en video til Spirit in the sky. Han sa at det var viktig med en video, men at det er opp til artisten. Ikke lenge etter livestreamen var ferdig kom denne lille teaseren på KEiiNOs egen Facebookside:

Videoen som skal slippes den 4. april er et resultat av en 14 timer lang dag i studio. I et intervju med Wiwibloggs forteller Tom Hugo at videoen har et tre-parallelt univers og i et av dem får gruppen spille ut sine Spirit animals, også kjent fra coveret til låta og supporter t-skjortene deres. 

Ressigøren deres skal ha hentet litt inspirasjon fra animasjonsfilmen Frost, til det sier Tom:
«Ressigøren vår, Martin Sofiendal, ønsket visuelt å støtte utviklingen i teksten og stemningen i sangen, så i et av universene forvandles vi fra frosset til veldig levende. Det er også en parallell historie om en person som føler seg malplassert. Men det er Eurovision, så vi har lagt til ganske mange morsomme, over-the-top elementer også. Som med vår sang, prøver vi å mikse og matche sjangere. Det fungerte bra i «Spirit in the sky» som en låt, men om det vil fungere som en video eller mislykkes helt, vil vi ikke vite før vi ser det endelige resultatet. I begge tilfeller har vi hatt det veldig moro under innspillingen!»

KEiiNo har lagt ut en video der man får en sniktitt bak kameraene under innspillingen av musikkvideoen:

I tillegg til å lage musikkvideo skal KEiiNO på en turné rundt i Europa for å spille låta si flest mulig steder og få gitt flest mulig intervjuer. 6.april er de med på Eurovision in Concert i Amsterdam, 12. april er de på pre-party i London og 20.april går turen til Madrid. I følge KEiiNO vil det også bli flere byer på denne lista etterhvert.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien