KEiiNO i studio for å lage musikkvideo

Det har skjedd mye siden KEiiNO stilte på artistlanseringen i Januar. Fra totalt ukjent, til en av de store fanfavorittene i årets Eurovision. I dag er de i studio.

I gårsdagens livestream med Stig Karlsen på vår egen Facebookside var MgP-sjef Stig Karlsen usedvanlig lur i blikket da vi spurte han om det kom video fra KEiiNO. Han sa at det var viktig med en video, men at det er opp til artisten. 

Ikke før hadde escNorge trykket «Avslutt» knappen på vår livestream med MgP-sjefen Stig Karlsen før KEiiNO på sin instagram konto bekrefter at det kommer musikkvideo til «Spirit in the sky».  På KEiiNOs Facebookside lå i dag denne videoen fra innspillingsstudio:  

Den offisielle videoen til «Spirit in the sky» og som er sendt til EBU er fra gullduell-framføringen under den norske finalen. escNorge kommer tilbake med mer når vi har mer å fortelle om videoen. 

I tillegg til å lage musikkvideo skal KEiiNO på en turné rundt i Europa for å spille låta si flest mulig steder og få gitt flest mulig intervjuer. 6.april er de med på Eurovision in Concert i Amsterdam, 12. april er de på pre-party i London og 20.april går turen til Madrid. I følge KEiiNO vil det også bli flere byer på denne lista etterhvert. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien