Tel Aviv: Dette er oddsfavorittene

Det har gått en uke siden samtlige låter foran årets ESC i Tel Aviv ble klare. Nå har bettinglistene stabilisert seg, og her er hva de tror på:

De tre største favorittene er nokså klare. Dette er synkende Nederland, Russland og ikke overraskende Sverige. Førstnevnte settes til to ganger beløpet hos flere selskaper, noe som er særdels lavt. Sverige og Russland ligger i snitt rundt 4 og 5. Deretter er det sprang ned til Sveits, som kanskje kan sies å ha en slags jokerpossisjon – før ting flater seg ut når det gjelder spill og innsats.

Skal vi forsøke oss på en slags rangering, er nettstedet Oddschecker det nærmeste vi kommer et slikt forsøk. Og da vil en topp 10 se noenlunde slik ut:

1. Nederland
2. Russland
3. Sverige
4. Sveits
5. Italia
6. Kypros
7. Island
8. Malta
9. Norge
10. Hellas

Keiino har med andre ord ikke nådd helt opp slik Rybak gjorde i fjor, og kanskje skyldes det opptredenen i MGP-finalen – som jo også NRK har sagt de skal både se og justere frem mot maidagene i Israel.

Ingen bettinglister har ennå publisert noen oversikter eller oddssettinger for semifinalene. Det er vel verdt å anta at man venter på selve «trekningen», eller rettere sagt startnummerfeltet som ventes publisert om ikke mange dagene.

Helt neders på vinnerodden finner vi et kobbel av låter, blant annet «halve» Balkan: Moldova, Kroatia, Serbia, Montenegro, San Marino, Latvia, Albania  – og helt nederst – Georgia.

Vinner ett av disse, kan du få en solid pengesum inn på kontoen din i mai om du spiller nå.

Om du tør!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien