? Ny musikk fra Anouk

5. april slapp Anouk sin nyeste låt «It’s A New Day». Den dediseres til tøffe kvinner som har stått opp og kjempet for det de har trodd på.

Om videoen sier Anouk: I min nye musikkvideo har jeg valgt å spille en rekke ikoniske kvinner. Noen av disse kvinnene er de første som ble anerkjent innenfor deres kompetanseområde, noen har hatt mot til å stå opp for seg selv og ta det første skrittet mot likestilling og noen er dagens ledere og aktivister, men det er en ting de alle har til felles: de kjemper alle for det de tror på, og er derfor et godt eksempel på dagens samfunn og er en inspirasjon til unge jenter over hele verden.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien