Nytt intervju med Keiino og ny versjon av Spirit In The Sky

Denne helga er KEiiNO travelt opptatt med TV-intervjuer, ambassadebesøk og opptreden i Riga i Latvia sammen med de latviske artistene Carousel og låta «That Night».  På lørdag skal de delta på det store «pre-partyet» i London sammen med en rekke andre Eurovision artister. Forrige deltok de i Eurovision in Concert. Midt oppe i det travle programmet tok KEiiNO seg tid til en livestream med oss i escNorge på vår Facebookside. 

Hele livestreamen kan du se lenger ned på siden. 

I livestreamen kunne KEiiNO fortelle at de har hatt en svært vellykket prøve på sceneshowet som de skal bruke i Tel Aviv 16.mai, og forhåpentligvis i finalen 18.mai. Alexandra Rotan fortalte at de på scena i Tel Aviv får et renere, arktisk og norsk uttrykk enn i MGP. Det blir også mer fokus på de tre artistene hver for seg og som trio.

De kunne også fortelle at de denne fredagen slipper en akustisk versjon av «Spirit in the sky». Tom Hugo sa at de mente dette var smart, siden en pop-melodi ofte har en ganske kort livssyklus, og at det er god timing å slippe en ny versjon av «Spirit in the sky» nå. 

Den splitter nye, akkustiske versjonen kan du høre her: «Spirit in the sky – akkustisk versjon»

Mandy Pettersen og Anders Tangen fra escNorge har på privat initiativ satt i gang en kronerulling for promotering av KEiiNO og «Spirit in the sky» i forkant av Eurovision. Grunnen til dette, er at slike forhåndspromoteringer vanligvis dekkes av et plateselskap. Men KEiiNO har ikke et stort plateselskap i ryggen, og derfor har fansen satt i gang en kronerulling. Hittil er det samlet inn 15.000 kroner, og Keiino kunne i livestreamen fortelle at disse pengene nå gjorde det mulig å dra på PR-tur også til Berlin. Der skal de gi intervjuer til escRadio, gjør TV-intervjuer og en opptreden for fans. Denne turen hadde ikke vært mulig uten bidrag fra fansen.

Alle som vil kan bidra til spleisen, og sørge for at KEiiNO går gjort enda flere opptredener. Her kan se innsamlingen og gi ditt bidrag. 

Her kan du se hele livestreamen med KEiiNO fra 11.april.

Årets Eurovision arrangereres i Tel Aviv med semifinaler 14. og 16.mai med finale 18.mai. Norge har sine første prøver på scenen rundt 8.mai. Norge ligger akkurat nå på oddsen godt an til å kvalifisere seg, i følge oddsen hvor låta ligger på en 7.plass. På flere fanmålinger ligger låta rundt 5-7. plass. escNorge følger prøvene i Tel Aviv når den tid kommer. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien