Keiino er klare for PreParty Madrid 2019 (oppdatert)

For tredje år på rad arrangeres det PreParty i Madrid. 40 artister vil stå på scenen denne helgen i La Riviera-arenaen.

22 deltagere fra Eurovisoin 2019 vil stå på scenen under lørdagens konsert, de får følge av 16 artister fra tidligere ESC-årganger. I følge pre-party.es vil det sendes live fra kveldens opptredener å rtve.es og eurovison-spain.com, dog kan det se ut til at dette kun gjelder for spanske seere.

Keiino ankom Madrid i går og har allerede møtt både fans og presse i tillegg til vår egen Adelen som var en del av velkomstshowet og så har de selvsagt truffet flere av årets ESC-artister.

Takk til Keiino for bildene!

I går kveld deltok alle artistene på velkomstfesten der de ble presentert og fikk stå på scenen foran et tent publikum mens cirka halvparten av låtene ble spilt. Se opptak fra hele velkomstfesten her – Keiino blir presentert på 44:15, og skal vi tro de som var til stede på åpningsshowet fikk de best mottakelse fra publikum, hvis vi ser bort i fra den spanske representanten Miki:

Her kan du se et intervju de gjorde med ESCKAZ tidligere i dag:

Keiino gleder seg til kveldens show og etter to fantastiske helger med topp stemning i både Riga og London er det ingen grunn til å tro at fansen vil være mindre tent under kveldens preparty i Madrid.

Fra klokken 22:00 kan du følge hele konserten direkte på Youtube eller under her.

Her er noen av opptredene fra PrepartyES. Keiino fikk kjemperespons fra salen:

Del:
Relaterte artikler