Her er de norske koristene

I dag satte Norges delegasjon kursen for Tel Aviv, og samtidig ble årets korister offentliggjort.

De tre som i år har fått oppdraget er Frode Vassel, Marianne Pentha og Kine Ludvigsen Fossheim. Frode Vassel koret både for JOWST i 2017 og Alexander Rybak i fjor, og har ellers vært korist i programmer som Skal vi danse, The Voice og Idol.

Ifølge NRK har han nå lært seg å joike. – Det er litt utfordrende å joike sammen med andre. Men jeg får god hjelp fra Fred Buljo, så det skal gå bra, sier han til NRK. 

Marianne Pentha er fast korist for bl.a Jarle Bernhoft, og deltok også i The Voice i 2012. Kine Ludvigsen Fossheim ble kjent som niåring da hun ga ut låten «Sarajevo», som ble laget for Lillehammer Olympic Aid. I Grand Prix-sammenheng er det nok mange som imidlertid kjenner henne fra finalen i 2000 der hun stilte med låten «Wings of Love». Den gang var hun bare 17 år. Kine er også kjent som sopran i Oslo Gospel Choir.

– Koristene som er valgt ut til å synge med KEiiNO er noen av de dyktigste landet har å by på, og de har stemmer som passer spesielt til KEiiNO og låten «Spirit in the Sky», sier Stig Karlsen til NRK.

Norges første prøver skal etter planen finne sted tirsdag ettermiddag.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien