Minimale endringer på oddsen etter prøvedag 3

De første landene i semifinale 2 hadde prøver i dag, deriblant et par av de største favorittene – Sverige og Sveits. Oddsen er imidlertid relativt stabil, og viser ingen store endringer.

Klipp fra alle dagens fremføringer kan du se HER!

En titt på oddsen etter dag 3 i Tel Aviv, viser at Sveits og Sverige holder sin posisjon. Verken Nederland og Russland, som ligger foran på oddsen, har imidlertid hatt sine prøver ennå. De kommer på scenen i morgen, sammen med vår egen Keiino, og da kan det skje nye bevegelser.

Dagens pressepoll viste imidlertid seier til Luca Hänni og Sveits med 106 poeng – knepent foran svenske John Lundvik som fikk med seg 104 poeng. Østerrike kapret tredjeplassen med 44 poeng.

Den som har økt mest etter dagens prøver, om enn i liten skala, er Sarah McTernan og Irland. Hun har klatret to plasser fra 30 til 28. plass. Samtidig ligger hun på sisteplass blant de som bookmakerne tror går videre fra semifinale 2. Danske Leonora klatrer en plass oppover – til 20. plass – og ligger på en tiendeplass i sin semifinale, akkurat innenfor til å kvalifisere seg til finalen.

Samtidig skjer det noen bevegelser blant de som opptrådte i helgen. Eliot fra Belgia synker tre plasser og ligger nå på 23. plass, mens Joci Pápai fra Ungarn har gått ned to plasser. Han befinner seg i øyeblikket på 30. plass.

Her kan du høre Morten Thomassens inntrykk etter dag 3:

I morgen er det en ny prøvedag i Tel Aviv, og ekstra spennende blir det når Keiino går på scenen kl. 13.20. Vi i escNorge kommer selvfølgelig til å følge deres første prøve tett!

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien