Sand-kunstneren Kseniya Simonova vender tilbake til Eurovision

Husker du sand-kunstneren Kseniya Simonova – som i 2011 nænsomt stod, og lavede kunst live på scenen ved det ukrainske bidrag? I år er hun tilbake, denne gang for Moldova!

I 2011 stod hun på scenen sammen med Mika Newton, da hun sang ‘Angel’ for Ukraina – her stod Kseniya live og lavede kunst i sand, medens at historien follede sig billedeligt ut på skjermene. I dag hadde Moldova sine første prøver, og der kunne man se, at sand-kunsten fra Kseniya vil blive en del af Anna Odobescu’s optreden. Oprindeligt vandt Kseniya den ukrainske utgave av «Ukrania Har Talent» – siden da har karrieren taget fart for den talentfulle kunstner, senest har man kunne se hende i «America’s Got Talent: The Champions», hvor hun endte opp med en 3. plass. 

Nu er hun så klar til å gi seerne noe vakkert å se på – levende kunst, som sikkert kommer til å fortelle Anna’s ‘Stay’ på bedste vis. Se Kseniyas tidligere optreeden ved Eurovision og årets optreeden ved «AGT: TC» nedenfor.  

 
Eurovision 2011

 

 Amiraca’s Got Talent: The Champions (2019)

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien