Intervju med KEiiNO etter den første prøven

Vi tok en prat med den norske gjengen etter de var ferdig med prøver og meet & greet. I denne artikkelen kan du høre hva de selv synes etter den første prøven.

Klokken 13:20, norsk tid, entret Keiino scenen i Tel Aviv for første gang. Det var litt teknisk kluss i presserommet slik at de ikke fikk se første gjennomkjøring, men alt var ikke helt slik det skulle i arenaen heller, blant annet mistet Fred lyden i øret under den siste gjennomkjøringen.
Eurovision.tv legger som vanlig ut klipp av prøvene på sine sider og der har det kommet både positive og kritiske tilbakemeldinger. Blant annet snakkes det om mørke kostymer foran mørke LED-skjermer, og fjellene i bakgrunnen ser kanskje noe uferdige ut. Når det gjelder grafikken sender Tom Hugo noen oppklarende og betryggende ord til oss: 
-Content-fila (det på LED-veggen) som ble spilt av i dag var ikke den riktige, det ble brukt en skisse pga noen tekniske utfordringer. Vår designer holder på med noe magisk.. Så ingen grunn til bekymring, vi har definitivt ikke panikk!

I dette intervjuer forteller Keiino mer om den første prøven sin, hva som står på agendaen deres de neste dagene og så sender de en hyggelig hilsen hjem til våre lesere:

Morten Thomassen kommenterte den norske prøven live fra pressesenteret, men flere i team escNorge ville selvfølgelig være med å vurdere det vi har sett og hørt etter dagens prøver, og det gjorde vi i denne livestreamen:

Følg med oss videre i dagene som kommer for flere nyheter om Keiino og alt det andre som skjer i vertsbyen Tel Aviv.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien