Aserbajdsjan og Makedonia oddsvinnere i semifinale 2

Alle landene i semifinale 2 hadde i går hatt sine øvelser. På oddsen var det Makedonia og Aserbajdsjan som ble vinnerne.

Etter en veldig sterk prøve fra Tamara Todevska og hennes låt Proud, bykset Makedonia opp til en åttendeplass på listen over hvilke land som går videre til finalen. Før prøven lå Makedonia på en ellevte plass. Dette er hyggelige nyheter for et land som lenge har slitt i motvind i Eurovision, sist gang de var i finale var når Kaliopi representerte landet i Baku i 2012.

Også Norge overbeviser bookmakerne. Vi blir liggende på en syvendeplass, hvor vi har ligget siden MGP finalen i mars.

Men den store vinneren, var Aserbajdsjan. Før prøvene lå de på en trettende plass, mens i dag er de nummer fem til å kvalifisere seg til finalen, mens de er på en fjerdeplass til å vinne hele Eurovisionfinalen.

Når det gjelder hvem som vinner den store finalen 18. mai er det noen små endringer. Nederland overbeviste ikke på sin prøve, men blir liggende på førsteplass med en svakere odds. Også Russland sine odds synker, men de blir værende på en andreplass. Sveits, som tidligere var nummer tre er nå nede på en sjetteplass.

Ifølge oddsen går disse videre til finalen fra semifinale 2:

1. Nederland
2. Russland
3. Sveits
4. Sverige
5. Aserbajdsjan
6. Malta
7. Norge
8. Makedonia
9. Armenia
10. Danmark

Topp ti i finalen, ifølge oddsen:

1. Nederland
2. Russland
3. Italia
4. Aserbajdsjan
5. Sverige
6. Sveits
7. Malta
8. Island
9. Kypros
10. Hellas

I dag er det fridag i Tel Aviv, men i dagene fremover er det klart for landenes andre gjennomkjøring på scenen. Om dette endrer noe på oddsen gjenstår å se.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien