Måns Zelmerlöw åpner for å delta i Eurovision igjen

I et nytt intervju avslører Måns Zelmerlöw at han gjerne vil delta i Eurovision en gang til.

– Eurovision har gitt meg så mye, og jeg elsker det – jeg føler ikke noe behov for å vaske av Eurovision-stempelet, sier 2015-vinneren til britiske Metro.

På spørsmålet om han kunne tenke seg å representere Sverige i konkurransen igjen, er ikke Zelmerlöw i tvil:

Å ja, selvfølgelig. Johnny Logan vant to ganger, så det er målet. Da jeg var programleder, savnet jeg å opptre. Så en dag, definitivt – bare ikke akkurat nå.

«Fuego» fjorårets beste låt

Siden seieren i 2015 har Zelmerlöw involvert seg mye i Eurovision. Da Sverige arrangerte konkurransen i 2016 var han programleder sammen med Petra Mede, og året etter satt han som sidekommentator for SVT under finalen sammen med Edward af Sillén. I fjor var han med-programleder for BBC’s Eurovision: You Decide. Han har deltatt i Melodifestivalen tre ganger.

2015-vinneren er aktuell også i årets konkurranse. I april ble det kjent at han skal opptre i Tel Aviv med fjorårets store Eurovision-hit «Fuego».

– De spurte meg for noen måneder siden, og jeg syntes det var en strålende idé. Jeg synes «Fuego» var fjorårets beste låt og jeg tenkte at jeg definitivt kunne gjøre en fin versjon av den. Det var en «no brainer», sier Zelmerlöw i intervjuet. Han forteller imidlertid at han ikke vil kopiere showet til Fuego-sangeren Eleni Foureira.

– Det kommer ikke til å bli så mye dansing, og ikke hair extensions heller.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien