Hatari spiller i Oslo den 30. august

Er du en av dem, som synes at Hatari er det helt store ved årets Eurovision Song Contest? Så er der sjansen for en live-optreden i Oslo i sensommeren!

 

Hatari skiller vandene i år – enten elsker man dem, eller også synes man de er grusomme. Er du blandt «elskerne», så vil en tur forbi spillestedet BLÅ i Oslo den 30. august kanskje være noe for deg – for dér vil Hatari sammen med duoen Hysj optrede, på et arransjement sat til at starte kl. 20:00 og slutte av kl. 23:00. Du kan lese nermere om spillestedet BLÅ og følge arransjementet via deres facebook-side: her. Er du allerede sikker på å ville deltage, kan du kjøpe billetterne via: Ticketmaster.no.

Billetterne koster kr. 250,00 inkl. gebyr og avgifter. Skal du dra dit – så er der kun å ønske en flot konsert.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien