Alexander Rybak leser opp Norges stemmer!

Foto: escnorge.no

Ti år og to dager etter den senasjonelle Fairytale-seieren, er Alexander Rybak tilbake som Norges stemme-oppleser!

Alexander Rybak er uten tvil et viktig ansikt i Eurovision-sammenheng, og i år tar han på seg oppgaven å lese opp de Norske jury-stemmene.
«Jeg er kjempeglad for å ha blitt spurt! Mai måned er alltid stor for meg, men dette året blir ekstra rørende siden det er ti år siden «Fairytale»», sier Alexander til NRK. «Eurovision-publikummet har hjulpet meg masse gjennom karrieren, og særlig i 2009. Det skal bli deilig å vinke til alle på en gang.»

Den Norske juryen Rybak skal presentere 12erne fra består av Knut Bjørnar Asphol, Finn Ulrik Berntsen, Jenny Jenssen, Kamilla Wigestrand og Maiken Stølan Kroken. TV-seernes stemmer blir lagt sammen i poeng, og lest opp av programlederne helt til slutt.

Hvem kommer til å få 12eren fra Norge tror du?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien