Norske Mona skal danse for Madonna

Madonna får med seg en av Norges beste dansere på Eurovision-scenen.

Bærums-jenta Mona Berntsen har danset for og turnert med store artister som Justin Bieber, Rihanna, Chris Brown, Justin Timberlake og Alicia Keys. Hun har stått på scenen under Super Bowl, Oscar-utdelingen, Grammy Awards og MTV Video Music Awards.

I april kom nyheten om at 29-åringen ble håndplukket som danser i musikkvideoen til Madonnas nye singel «Medellin» samt at hun skulle være med henne på den amerikanske prisutdelingen Billboard Music Awards 2. mai. Da kunne ikke Berntsen si noe om hun også ville følge med verdensstjernen til Tel Aviv 18. mai, men dette bekrefter hun via sitt management i dag.

– De siste par månedene med Madonna har vært spennende. Det er inspirerende å se en artist som etter så mange tiår fortsatt oser brennende lidenskap for kunsten sin, og som personlig dedikerer seg til å sikre at alle detaljer sitter. Billboard Awards var et tech-prosjekt uten sidestykke og Eurovision blir ikke noe mindre moro! sier hun til VG.

Mona Berntsen vant «So You Think You Can Dance Scandinavia» i 2008, men hennes første skikkelige jobb som danser var faktisk i Melodi Grand Prix junior da hun var 12 år gammel.

– Jeg husker det så godt, det var for Lido Lido, eller, han het jo noe annet da. I mange år hadde det vært min største drøm å danse i Oslo Spektrum. Det var egentlig sånn det hele startet, sa Berntsen til NRK i 2014.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien