Kun to mulige vertsbyer igjen for Eurovision Song Contest 2020

Ifølge Eurovision.tv er det nå kun to kandidater igjen i kampen om å bli neste års vertsby for Eurovision Song Contest i Nederland. De to byene det er snakk om, er Rotterdam og Maastricht. Begge disse byene har egnet arena for tv-sendingene samt gode alternativer for Euroclub, åpningsseremoni og Eurovillage. I tillegg har byene god nok hotellkapasitet. Årets vinner Duncan Laurence skal ha uttalt at han personlig håper på Rotterdam. Han er oppvokst i utkanten av denne byen og vil gjerne få brakt konkurransen hjem. Det hevdes også at EBU helst ser at Maastricht blir valgt, da denne byen ansees som fødestedet til EU.

Valget av vertsby forventes å bli gjort kjent i midten av august.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien