Dette er nye escNorge!

Velkommen til nye escNorge!

Etter 10 år i ESC- og MGP-universet har vi i dag lansert en splitter ny nettside for å gi våre lesere en enda bedre opplevelse.

escNorge ble startet i mai 2009 av to entusiaster, og 19. juni samme år så escnorge.net dagens lys. I dag har vi 20 medarbeidere som arbeider for å holde deg oppdatert på det som skjer i MGP- og ESC-universet.  Vi har også et unikt samarbeid med den norske Grand Prix-klubben (OGAE Norway).

I anledning 10-årsdagen har vi satset stort på en flunkende ny hjemmeside, nytt domene, ny logo og mange spennende funksjoner for å gi våre lesere siste nytt fra MGP- og ESC-universet, samtidig som vi verner om den lange historien til konkurransen vi alle elsker.


Hva er nytt?

-Vi har endret domene fra escnorge.net til escnorge.no

-Vi har fått ny logo.
Etter ti år med ei fele, som hyllest til Rybak, har vi nå beveget oss over til en logo som representerer alt en MGP- og ESC-entusiast kan kjenne igjen. Den hyller fest, moro, god stemning, glitter og glamour!

-Vi har en kalender som oppdateres med alt det viktigste som skjer gjennom sesongen, med datoer, klokkeslett og lenker til sendingene. Du finner også nedtelling til MGP og ESC.

-Vi har fått flotte historiesider for alle MGP-årgangene, ESC-årgangene og i tillegg har hvert enkelt land fått sin egen historieside. På disse tre historiesidene finner du alle resultater, alle bidrag, bildegallerier og alle nødvendige fakta som trengs for å bli en ekte ESC-guru.

-Vi har fått nye kategorier som gjør at du kan navigere deg gjennom alt fra tilbakeblikk, utgivelser og biografier, til siste nytt fra EBU, vertsbyen, OGAE, MGPjr/JESC og mye, mye mer. Trykk på en kategori-knagg for å lese alt merket under samme kategori.

-Nedover på forsiden vil du finne arkivsidene, der kan du bla deg tilbake gjennom 10 år med escNorges artikler, intervjuer, blogger og biografier.

-På forsiden finner du også en oversikt over alle land som er bekreftet til neste Eurovision Song Contest, og så snart bidragene velges vil vi legge ut spillelister slik at du kan nyte favorittlåtene dine om, og om igjen!

-Du finner lenker til alle våre sosiale medier og under hver artikkel finner du delingsknapper for å dele innholdet med dine venner.

For våre kjære forumentusiaster: Frykt ikke, vi jobber iherdig for å finne en løsning der dere kan fortsette diskusjoner og konkurranser i tiden fremover. I mellomtiden er pågående runde i ‘Den Evigvarende Runden’ tilgjengelig i vår nye Facebookgruppe som du også finner via menyen, vi har også et eget Facebook-forum.


Team escNorge ønsker dere hjertelig velkommen til den nye siden og håper våre lesere vil følge med oss videre på eventyret i mange år fremover.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien