Ny låt fra Luca Hänni

Sveitsiske Luca Hänni er ute med oppfølgeren til suksesslåten «She Got Me».

Låten «She Got Me» som kom på en fjerdeplass i årets konkurranse, har oppnådd over 23 millioner streams på Spotify. Nå er publikumsyndlingen Luca Hänni ute med sin første singel etter ESC-deltagelsen, «Bella Bella». Denne har han allerede sunget live på flere konserter i løpet av sommeren, men nå er den altså endelig ute offisielt. Med sine latino-influerte rytmer følger «Bella Bella» tydelig i sporene til «She Got Me».

Hänni legger forøvrig ut på høstturné i Tyskland og Sveits disse dager.

Den nye singelen kan du lytte til nedenfor.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien