KAN saksøker Live Nation etter Madonnas Eurovision-opptreden

Etter mye «skal, eller skal hun ikke» opptre under den store Eurovision-finalen i Tel Aviv, var gleden for mange ganske stor da Madonna endelig ble bekreftet som pauseinnslag under den store finalen 18. mai. Der hun leverte en mildt sagt kontroversiell opptreden. Nå har det blitt avslørt at KAN, den israelske kringkasteren som avholdt Eurovision i Israel, saksøker Live Nation for Madonnas kontroversielle opptreden.

Massevis av kontroverser

Ifølge nettstedet Variety viser nettbasert dokumentasjon at kringkasteren KAN har anlagt sak mot Live Nation for 1,375 millioner ILS, nær 3 500 000 norske kroner. Dette skyldes tilsynelatende at Madonnas representanter har brutt vilkårene i avtalen, og tilsynelatende har gått tilbake på vilkårene som begge parter hadde blitt enige om.

Ikke nok med det! Rettsarkiveringer viser at Madonna også har fått støtte logistikkmessig, og teknisk utenfor produksjonen av Eurovision. Denne listen er ganske lang, men inkluderer både sikkerhet, prosjektorer, hodetelefoner, og ekstra personell for dronningen av pop.

Ikke sunget live

Madonnas pauseopptreden under den store Eurovisionfinalen var fylt med kontroversjer. Store deler av opptreden ble ikke sunget live, og den delen som faktisk var live, var ute av både takt og tone. Legger du til det palestinske og Israelske flagget på ryggen til to av danserne, deriblant Norske Talenter dommer Mona Berntsen, som Madonna ikke mente var politiske, så har du en kontrovers bare der! Så det er vel liten tvil hva dette søksmålet handler om.

Bilde fra Madonnas opptreden under Eurovision finalen. Til høyre Mona Berntsen.

Live Nation skulle dekke Madonnas ekstra kostnader

KAN hevder at Live Nation skulle dekke de ekstra kostnadene som var nødvendige for Madonnas opptreden. Per dags dato ser det imidlertid ut som at Live Nation ikke har betalt den Israelske kringkasteren. Derfor kan, og velger KAN nå å gå til sak mot selskapet.

Bekrefter å ha anlagt sak

Ifølge Variety har KAN bekreftet å ha anlagt sak mot Live Nation. Kringkasteren sier at de ikke ønsker å komme med ytterligere kommentarer. Live Nation har heller ikke besvart henvendelsene til Variety.

Her kan du se den kontroversielle opptredenen til Madonna en gang til!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien