Årets første julegave

Det er snart bare to måneder til julaften. Mange fans synes det er spennende å se om noen av artistene fra Eurovision gir ut julemusikk.

De fleste kjenner til Saara Aalto som representerte Finland i Portugal i 2018. Ved siden av å være en superstjerne i sitt hjemland er hun også en folkekjær artist i Storbritannia. Den 29.november i år utgir hun en jule-EP kalt Fairytale. Hele låtlisten er ikke kjent, men én nyhet har allerede laget overskrifter. Den australske superstjernen Kylie Minogue, som Saara Aalto kjenner fra X factor UK, har spesialskrevet en julesang til henne for denne utgivelsen. Tittelen på denne låten er Every Christmas Day.

Kjenner noen av fansen der ute til om andre Eurovision-artister skal gi ut julemusikk i år? Eller er det noen artister som dere håper vil gjøre det?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien