Ny singel fra Duncan Laurence

Etter å ha vunnet Eurovision Song Contest for femte gang i Nederlands historie med låten «Arcade» kommer Duncan Laurence nå ut med låten «Love Don’t Hate It». Dette er den første singelen han slipper etter seieren i Tel Aviv, og her får vi høre en litt annen side av Eurovision-vinneren. I motsetning til «Arcade» som var en rolig og forsiktig låt med, er «Love Don’t Hate It» en tøffere låt med litt mer action, dominert av trommer, bass og gitarspilling. Samtidig er også de høye notene og den vakre sangen vi kjenner fra årets vinnerlåt godt tilstede.

Singelcoveret for «Love Don’t Hate It». Foto: @itsduncanlaurence på Instagram

Laurence beskrev låten som «en sang om å kjempe for den du er og hvem du velger å elske» og hans «svar mot hatet i verden, som alltid vil prøve å bryte ned det vi ønsker mest: kjærlighet». Han skal fremføre låten for første gang på det nederlandske talkshowet «De Wereld Draait Door» i dag, 23.oktober.

Duncan Laurence har også begynt på sin turne gjennom Nederland og Europa. Turneen går først gjennom en rekke nederlandske byer, før den går ut på en rundtur i Europa og avsluttes på Ingensteds i Oslo 15.desember. Full turneoversikt finner du her.

Trykk her for å høre på den rykende ferske singelen til Duncan Laurence.

Hva syns du om låten?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien