KEiiNO skal samarbeide med Australias Electric Fields

Foto: Mandy Pettersen/escNorge

KEiiNO er for tiden i Australia, der de skal holde flere konserter samt gjøre ferdig debutalbumet, som etter planen er ventet i februar neste år. De får også tid til å jobbe med Australia Decides-finalistene Electric Fields.

Trioen la denne uken ut et bilde på Facebook der de står sammen med den Brisbane-baserte gruppen Te Hau Tawhiti, som består av bandmedlemmer tilhørende urfolksgruppen maori. 

https://www.facebook.com/209182853303897/posts/391680158387498?sfns=mo

Te Hau Tawhiti er imidlertid ikke de eneste de skal samarbeide med i løpet av oppholdet down under. De skal også jobbe med den aboriginsk-australske duoen Electric Fields, som deltok i årets Australia Decides-finale med låten «2000 And Whatever». De fikk en andreplass, men ble i ettertid en stor favoritt blant Eurovision-fansen.

Til avisen The West Australian sier Tom Hugo at de ble introdusert for duoen av den australske delegasjonslederen Paul Clarke. 

Likte ideen

– Vi var i gang med å planlegge albumet vårt, som handler om å sette fokus på urfolksmusikk- og språk rundt om i verden… og da sa lederen for den australske delegasjonen at vi burde jobbe med Electric Fields. 

– Så vi tok kontakt med dem og de likte ideen vår, det var veldig naturlig. Vi synes bare at de er kjempebra. 

KEiiNO skal holde flere konserter i Australia de neste dagene – den foreløpig siste foregår i Melbourne kommende mandag.

Her kan du se opptredenen til Electric Fields fra Australia Decides tidligere i år.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien