Ny låt fra Laila Samuels

Laila Samuels har slått seg sammen med den canadiske låtskriveren Jonas Shandel. Nå er debutsingelen «Heroine» ute.

Siden MGP-deltagelsen i 2016 har Laila Samuels gitt ut EP’en «Shadow Boxing» samt jobbet med flere artister som låtskriver. Blant annet har hun samarbeidet med Marion Ravn i forbindelse med hennes ferske album «Mellom disse 4 vegger». Tidligere i år var Laila også aktuell med den norskspråklige singelen Frisbee.

Nå er det imidlertid et helt nytt samarbeid som er i fokus. Laila har nemlig slått seg sammen med den canadiske sangeren og låtskriveren Jonas Shandel, og de utgjør duoen «Shandel & Samuels». Debutsingelen «Heroine», som du kan lytte til nederst i artikkelen, er ute i dag.

Avhengighet og forelskelse

Samuels og Shandel møttes på en låtskrivercamp i Berlin i fjor, og de fant raskt tonen. Planen deres var i utgangspunktet å skrive for andre artister, men etter en stund fant de ut at de istedet ville utgi noe sammen.

-«Heroine» er en låt om avhengighet og forelskelse. Jonas Shandel og jeg skrev den i Malaga i fjor mellom fjellturer og matlaging. Det viste seg å bli starten på en reise ingen av oss hadde planlagt. Nå har vi vår første utgivelse som duo, en EP på vei og kontrakt med daWorks.», skriver Laila Samuels på sin Facebook-side i forbindelse med slippet.

Plateselskapet daWorks har flere tidligere MGP-artister i stallen, deriblant Carina Dahl, Elouiz, Erlend Bratland, Reidun Sæther og Stine Hole Ulla.

Du kan høre den flotte og stemningsfulle debutsingelen her:

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien