Blogg: Hva med…… Raylee?

Dette er et blogginnlegg skrevet av Anders Martinius Tangen

Det blir enda et blogginnlegg i denne serien i dag, for i dag kom flere fans over en ny Facebookgruppe som heter: «Hemmelig: Melodi Grand Prix 2020». Den er lukket, hemmelig men synlig. Den har 24 medlemmer, og administrator er Charlotte Kristiansen, bedre kjent under artistnavnet «Raylee».

Vi vet at artistene i fjor hadde en lignende gruppe, hvor de som var med i MGP kunne ha kontakt med hverandre. Det er jo ikke helt fremmed å tenke tanken at disse 24 medlemmene i denne gruppa er artister og andre involverte i MGP2020.

I alle fall kan det jo være grunn til å tro at det ikke er tilfeldig at Raylee har startet denne gruppen.

Raylee har deltatt i MGP før, i 2014 framførte hun låta «Stronger». Året før var hun med i «Stjernekamp» og i året etter var hun med i «Skal vi danse». Nå er det ikke usannsynlig at hun gjør comeback i MGP.

  • Raylee er født i Arendal i 1997
  • Deltok i Stjernekamp i 2014
  • Deltok i MGP i 2015
  • Deltok i Skal vi danse i 2016
  • Har gitt ut ti singeler og to hele album

Sannsynlighet for deltakelse i MGP2020: 70%

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien