KEiiNO med realesekonsert i Trondheim 14. februar

Fredag den 14. februar, kvelden før finalen i Melodi Grand Prix, der vi finner ut av hvem som blir vår neste utsending til Eurovision i Rotterdam, entrer fjorårets vinner KEiiNO scenen i bartebyen Trondheim.

I forbindelse med at KEiiNO slipper et nytt album album i februar så holder MGP trioen en realesekonsert på Nidelven Bar & Scene på fredagskvelden. Her vil en få høre de kjente låtene, blant annet vinnerlåta «Spirit in the Sky» og «Praying». I tillegg til allerede utgitte låter, får vi også høre smakebiter fra den nye plata som nevnt kommer en gang samme måned.

KEiiNO kom nylig ut med en coverversjon av låten «Storbyjul» av Halvdan Sivertsen. Låten er en norsk oversettelse/tolkning av den kjente julelåta «Fairytale of New York» fra gruppa The Pogues. KEiiNO kunne også si under programmet Håp i ei gryte på TV 2, der de hadde urpremiere på låten at alle inntektene fra låten skulle gå til Frelsesarmeen.

Alle inntektene fra avspillingene av låten går uavkortet til Frelsesarmeen.

Billetter og informasjon: https://bit.ly/2SiYAU6
Arrangementslink: https://www.facebook.com/events/456347481954533/

Så? Skal du lade opp til finalen med en konsert med KEiiNO? Fortell oss gjerne på Facebook!

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien