Kim og Raylee er oddsfavoritter

Raylee må finne seg i å stille med et favorittstempel i lørdagens delfinale. Foto: NRK

Det er nå to dager siden de fire første delfinalistene i årets MGP ble sluppet. For tre av låtene blir tiden i MGP-verdenen kun noen få dager. Mens vinneren kan kose seg i manesjen i fem uker fram mot finalen i Trondheim 15.februar. Hvem tror bookmakerne kommer til å gå videre fra delfinalen?

Eurovisionworld.com samler odds fra ulike spillselskaper. Det er all grunn til å ta slike odds med en stor klype salt. For det første er antakelig antall spillere så lav på en norsk delfinale at det ikke gir det helt solide bildet av hva «vanlige» folk mener om låtene. Dessuten har selvsagt ingen sett hvordan disse låtene vil utspille seg på scenen. Og det kan jo faktisk bli helt avgjørende.

Men på oddsen nå så anslås vinnersjansene til Geirmunds låt «Coming alive» til 11%. Lisa Børud med «Talking about us» anslås å ha 19% vinnersjanse. På andreplass ligger Kim Rysstad med «Rainbow», med 34% vinnersjanse. På topp ligger Raylee og hennes låt «Wild» med 36% sjanse for seier.

Norske avisanmeldere har også Raylee som sin favoritt. Både hos Dagbladet, VG og NRKs musikkavdeling har låta «Wild» fått terningkast 5.

Så utifra disse tallene, som vi som sagt må ta med alle mulige forbehold, må Raylee finne seg i å ha et lite favorittstempel i lørdagens delfinale.

Delfinalen sendes på NRK1 klokka 19.50

Billetter til sendingen, som foregår på H3 arena på Fornebu kan du kjøpe her: KJØP BILLETTER TIL DELFINALE 1

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien