Orkesteret tilbake i Dansk Melodi Grand Prix

Den 7. mars i år går DMGP av stabelen i København, og DR kan i dag avsløre flere detaljer om sin kommende Grand Prix-finale.

En av detaljene som nå er avslørt er at for første gang på 21 år er orkesteret tilbake i dansk MGP. Det er det kjente Antonelli-orkesteret som får æren av å spille musikken live under årets finale. Finalen skal forøvrig avholdes i nybygde Royal Arena.

Programlederne blir Hella Joof og Rasmus Bjerg. Videre skal det avholdes en semifinale på radio, der lytterne kan være med på å stemme frem et bidrag som får en plass i finalen. De ni andre bidragene velges av en ekspertjury.

Danmark ble i Tel Aviv representert av Leonora, som tok landet til en tolvteplass i finalen.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien