KEiiNO nominert i to kategorier i Sami Music Awards!

Fjorårets vinner i Melodi Grand Prix, KEiiNO, som endte opp med en 6.plass i Eurovision i Tel Aviv, pluss vinneren av alle seerstemmene. Trioen bestående av Alexandra Rotan, Tom Hugo Hermansen og Fred René Buljo er nominert i to kategorier i årets Sami Music Awards.

Det er ingen tvil om at de som har fulgt KEiiNO etter deres suksess i Eurovision nå har lagt merke til hvor i vinden de er. Etter å ha blitt publikumsfavoritter i Tel Aviv, med å ha vunnet alle seerstemmene har de nå vært land og strand rundt, praktisk talt verden over. De hadde blant annet i høst en tur ned til Australia, down under for en miniturne, der de opptrådte for fulle hus.

Nå har de også vært en tur i et studio i New York, USA. Snart slippes også deres aller første plate, og med det følger det en prereleasekonsert i Alta 8. Februar, og jubileums/releasekonsert i Trondheim «kvelden før kvelden», altså kvelden før årets finale i Melodi Grand Prix. Så KEiiNO er virkelig i vinden for tiden! Nå er de også som nevnt, nominert i to kategorier i Sami Music Awards. De er nominert i «Åpen Klasse», og «Produsent».

Stemme kan du gjøre i linken under, fristen er i morgen, 24. januar, ved midnatt. Så her bør du være rask!

Stem her: https://bit.ly/2Gg3EkL

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien