Nytt billettslipp denne uken

Førstkommende torsdag klokken 12:00 er det klart for det andre billettslippet til Eurovision Song Contest 2020 i Ahoy Arena i Rotterdam. Det vil totalt være ni show å kjøpe billetter til, som inkluderer juryforestillingen, familieforestillingen og liveshowet som blir sendt på TV.

På det første slippet ble alle de tilgjengelige billettene utsolgt på få minutter, og billettsiden opplevde stor trafikk og lange køer. Derfor er det anbefalt å være klar når billettene kommer ut, for å ha best mulig sjanse på å sikre seg billetter. De billigste billettene koster 23,5 Euro (235 NOK), mens de dyreste koster 258,5 Euro (2590 NOK).

Hvis du ønsker mer informasjon angående billettene, finner du det her.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien