Eurovision-tema i Polens andre delfinale, finaleplass til Alicija Szemplinska

Polen har i dag sendt det andre av tre programmer i serien «Szansa na Sukces» som er polakkenes interne utvelgelse av årets representant til Eurovision Song Contest. Artistene som deltar skal tolke kjente sanger etter et forhåndbestemt tema, dagens tema er Eurovision. I dag deltok disse artistene med følgende kjente Eurovision-låter:

  1. Damian Kulej “Heroes” (Sweden 2015)
  2. Paulina Czapla “Amar pelos dois” (Portugal 2017)
  3. Weronika Curyło “Dschinghis Khan” (1979)
  4. Stashka “If I Were Sorry” (Sweden 2016)
  5. Saszan “Congratulations” (UK 1968)
  6. Alicja Szemplińska “To nie ja!” (Poland 1994)
  7. Aleksandra Nykiel “Save Your Kisses for Me” (UK 1976)

Forhåndsfavoritten før dagens forhåndsinnspilte program, Alicija Szemplinska innfridde forventingene og er med dette den andre som kvalifiserer seg til finalen i «Szansa na Sukces». Alicija er et kjent ansikt for polakkene, hun har tidligere gjort seg bemerket i blant annet «Idol» og «The Voice». Kasia Deren sikret seg den første finaleplassen for en uke siden. Den polske finalen avholdes i Warszawa 23. februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien