Sanremo: Rekordhøye seertall

Gårsdagens finale av Sanremo 2020 satte en ny rekord i antall seere og markedsandel. Ikke siden 2002 har seertallene vært så høye.

Hele 13,3 millioner seere fulgte hele finalen, noe som ga RAI Uno en markedsandel på utrolige 60,2%. Ikke siden 2002 har like mange fulgt finalen av den populære festivalen i Italia. I tillegg var hele 29 millioner innom minst ett minutt av gårsdagens finale.

Det var Diodato og hans Fai Rumore, som gikk helt til topps, og skal representere Italia i Rotterdam i mai. På andreplass havnet Francesco Gabbana med sin ViceVersa, og på tredjeplass kom Pinguini Tattici Nucleari med låten Ringo Starr.

Årets Sanremo festival var den 70. utgaven av sendingen, som startet i 1950.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien