Sverige: Anna Bergendahl oddsfavoritt til å vinne

Hun representerte Sverige i Oslo for ti år siden, og ifølge bookmakerne ser det ut til at Anna Bergendahl nok engang har muligheten til å returnere til Eurovision.

Oslo eventyret for Anna Bergendahl endte riktignok dårlig, da hun ble den første og hittil siste som ikke tok landet til en finale.

Anna Bergendahl deltok ifjor i Melodifestivalen, og kom til finalen gjennom Andra Chansen. I går var hun tilbake med låten Kingdom Come, som sammen med Dotter gikk rett til finalen i Friends Arena 7. mars.

Også Dotter, som gikk direkte til finalen i går er høyt rangert på bettinglistene. (Foto: Stina Stjernkvist/SVT)

Låten og fremføringen har blitt såpass godt tatt imot av fans, presse og seere at bookmakerne nå har Anna helt på toppen på listen av hvem de tror kan vinne Melodifestivalen 2020.

Om hun vinner vites jo selvsagt ikke nå, og det er enda to delfinaler til som gjenstår. Både Hannah Ferm, som deltok ifjor og kom på en tredjeplass med Liamoo gjenstår, og mange andre kjente navn.

Hvis Anna Bergendahl skulle ta hjem Sangfågelen, blir hun den første siden Charlotte Perrelli i 2008 som representerer Sverige to ganger.

Låten Kingdom Come er skrevet av Thomas G:son, Bobby Ljunggren, Erik Bernholm og Anna selv.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien