Vi gjør oss klare til finalen av Melodi Grand Prix!

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

For noen uker vi har vært gjennom! Hele 5 delfinaler har gått av stabelen på H3 Arena i Fornebu de siste lørdagene. Her har 10 artister blitt klare for finalen av Melodi Grand Prix i Trondheim neste lørdag.

Det er mye som har skjedd de siste ukene, og for en fest det har vært! Her kommer vi med en oppsummering av ukene som har gått til dere, og se hvem som skal være med oss til Trondheim!

Delfinale 1 – Sør-Norge:
Lørdag 11. januar gikk den aller første delfinalen av stabelen. Den første duellen besto av Lisa Børud og Geirmund. Kim Rysstad og Raylee var i duell nummer to. Lisa Børud og Raylee vant begge sin duell og møttes i gullduellen. Denne vant Raylee. Sondrey fremførte den forhåndskvalifiserte låta «Take my time».

Hør Raylee og låta «Wild» her:

Hør Sondrey og låta «Take my time» her:

https://www.youtube.com/watch?v=z4ClwK4Z2Dk

Delfinale 2 – Øst-Norge:
Lørdag 18. januar gikk den andre delfinalen av stabelen. Den første duellen besto av Tore Petterson mot Kim Wigaard og Maria Mohn. Jæger og Rein Alexander var i duell nummer to. Kim Wigaard, Maria Mohn og Rein Alexander vant begge sin duell og møttes i gullduellen. Denne vant Rein Alexander. Emil & Didrik Solli-Tangen fremførte den forhåndskvalifiserte låta «Out of air».

Hør Rein Alexander og låta «One last time» her:

Hør Emil & Didrik Solli-Tangen med låta «Out of air» her:

Delfinale 3 – Midt-Norge:
Lørdag 25. januar gikk den tredje delfinalen av stabelen. Den første duellen besto av Alexandru og Sie Gubba. Thomas Løseth feat. Erika Norwich og Kristin Husøy var i duell nummer to. Sie Gubba og Kristin Husøy vant begge sin duell og møttes i gullduellen. Denne vant Kristin Husøy. Akuvi fremførte den forhåndskvalifiserte låta «Som du er».

Hør Kristin Husøy med låta «Pray for me» her:

Hør Akuvi med låta «Som du er» her:

https://www.youtube.com/watch?v=d4qtD1v64n8

Delfinale 4 – Vest-Norge:
Lørdag 1. februar gikk den fjerde delfinalen av stabelen. Den første duellen besto av Magnus Bokn og Oda Loves You. Nordic Tenors og Hege Bjerk var i duell nummer to. Magnus Bokn og Nordic Tenors vant begge sin duell og møttes i gullduellen. Denne vant Magnus Bokn. Ulrikke fremførte den forhåndskvalifiserte låta «Attention».

Hør Magnus Bokn og låta «Over the Sea» her:

Hør Ulrikke og låta «Attention» her:

https://www.youtube.com/watch?v=X_NesS0HwTE

Delfinale 5 – Nord-Norge:
Lørdag 8. februar gikk den aller siste delfinalen av stabelen. Den første duellen besto av Jenny Jenssen og Elin & the Woods. Kevin Boine og Liza Vassilieva var i duell nummer to. Elin & the Woods og Liza Vassilieva vant begge sin duell og møttes i gullduellen. Denne vant Liza Vassilieva. Tone Damli fremførte den forhåndskvalifiserte låta «Hurts sometimes».

Hør Liza Vassilieva og låta «I am gay» her:

https://www.youtube.com/watch?v=1d_7a7-2xQU

Hør Tone Damli og låta «Hurts sometimes» her:

https://www.youtube.com/watch?v=a2v16AhyPPc

Hvem håper du stikker av med seieren i Trondheim den 15. februar, og er den heldige som skal representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam?

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien