Malta har valgt sin artist til Rotterdam!

I kveld valgte Malta hvem de skal sende til Eurovison Song Contest 2020 i Rotterdam i mai. Destiny Chukunyere vant finalen av X Factor Malta og fikk dermed æren av å representere den lille øynasjonen i verdens største musikkonkurranse. Hun fikk flest telefonstemmer av alle deltakerne, og stakk dermed av med seieren. Låten hun skal synge får vi høre på et senere tidspunkt.

Malta debuterte i Eurovision Song Contest i 1971, og har deltatt hele 32 ganger siden. De har derimot aldri vunnet konkurransen. Kanskje Destiny Chukunyere kan sørge for deres første seier? Svaret får vi om knappe tre måneder!

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien