VICTORIA og Bulgaria er endelig klare for Rotterdam!

Låta som skal til Rotterdam for Bulgaria er endelig sluppet. Hør VICTORIA med låta «Tears Getting Sober» her!

Nyheten om at Bulgaria var klare igjen for Eurovision Song Contest-deltakelse kom i oktober. I 2018 måtte Bulgaria trekke seg fra konkurransen på grunn av finansielle problemer. Disse skal nå være løst på grunn av sponsorstøtte.

Sangen «Tears Getting Sober» er skrevet av Victoria selv, i samarbeid med Borislav Milanov, Lukas Oscar og Cornelia Wiebols.

Når Bulgaria endelig bestemte seg for å bli med ble Victoria Georgieva annonsert som artisten som skal delta for landet i Rotterdam. Hun er kjent gjennom X-Factor i Bulgaria der hun kom på en respektabel 6. plass i 2015/2016 sesongen. Hun blir også kalt for «Bulgarias Adele».

Hør låta «Tears Getting Sober» her! Hva synes du?

Del:
Relaterte artikler