Malta sin låt er ute!

Malta sin låt er endelig ute! Det er artisten Destiny som skal ta med seg låten «All Of My Love» til Ahoy Arena i Rotterdam!

Det var Søndag 9. Februar at Malta hadde valgt å sende artisten Destiny Chukunyere til Eurovision. Hun vant landets X Factor, og fikk med det æren av å kunne representere den lille øynasjonen i verdens største musikkonkurranse i Rotterdam. Låten Destiny skulle representere landet med har ikke vært kjent, før den nå ble offentliggjort.

Hør låten til Destiny, som hun skal ta med seg til Rotterdam under!

Malta debuterte i Eurovision Song Contest i 1971, og har deltatt hele 32 ganger siden. De har derimot aldri vunnet konkurransen. Kanskje Destiny Chukunyere kan sørge for deres første seier? Svaret får vi i midten av Mai!

Hva tenker dere? Gir dere all deres kjærlighet til Malta og Destiny i år? Del det med oss på escNorge sine Facebooksider!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien