Bulgarias Victoria med online-konsert

Foto: Lora Musheva / eurovision.tv

Bulgarias artist Victoria vil takke fansen ved å holde en online-konsert 28. mars. Nå tar den bulgarske kringkasteren også initiativ til en felles konsert på nettet med flere av årets artister.

I den spesielle situasjonen vi alle er i nå, er det mange artister som velger å holde konserter på nettet. Nå følger Eurovision-artistene etter. I dag annonserte Bulgarias Victoria at hun byr på en online-konsert lørdag 28. mars.

Konserten, som etter planen skal vare en halvtimes tid, finner sted fra hennes hjem i hovedstaden Sofia.

Hun åpner også opp for at folk fra i morgen av kan stille henne spørsmål i forkant, via Twitter, Instagram eller Facebook-kontoen hennes.

https://www.facebook.com/VictoriaGeorgieva.Official/photos/a.175899622752902/1106372519705603/?type=3&theater

Victoria gjør dette som en takk til fansen, ettersom alle pre-partyene så langt har blitt avlyst. Bulgaria ligger i øyeblikket på førsteplass på oddsen.

Den bulgarske kringkasteren ønsker også å få til en felles online-konsert med de andre artistene i årets konkurranse.

– Til tross for – eller kanskje fordi – vi har en tøff tid foran oss, bør vi finne nye måter å bringe fans og artister nærmere hverandre på, når vi nå lever under strenge sosiale tiltak. Eurovision handler om håp, fellesskap og glede, og derfor vil vi ta kontakt med de andre delegasjonene for å se om vi kan holde en felles online Eurovision-konsert i april for fansen og musikkelskere over hele verden, uttaler pressesjef Vasil Ivanov.

Victorias konsert streames live via DENNE LINKEN fra kl. 19.00 lørdag 28. mars.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien