Dette velger Ukraina å gjøre i 2021!

I februar vant GO_A den ukrainske nasjonale utvelgelsen Vidbir 2020 med låta «Solovey». På grunn av corona-pandemien ble det altså ikke slik at de fikk reise til Rotterdam med låta «Solovey».

Heldigvis for GO_A gikk den ukrainske kringkastingen UA:PBC veldig raskt ut med at de skal få representere Ukraina i 2021.

I et intervju med frontfiguren i bandet, Kateryna Pawłenko ble det avslørt at bandet kommer til å presentere fem mulige låter til folket. I intervjuet nevner Kateryna også at de ikke forventet å vinne Vidbir.

Formatet til Ukraina neste år vil derfor mest sannsynlig bli veldig likt formatet som Israel og Romania brukte i år der artisten synger flere sanger som seerne skal stemme på. Dette er ikke blitt bekreftet fra kringkastingen.

Hvem er GO_A?

GO_A er et ukrainsk elektro-folk band som ble dannet i Kiev i 2012. Bandet består av Kateryna Pavlenko, Ihor Didenchuk, Taras Shevchenko og Ivan Hryhoriak.

Bandet fikk sitt store gjennombrudd med singelen «Vesnianka» som var nummer en på Kiss FM10Dance toppliste i seks uker. Sangen ble også kåret som den beste sangen i Ukraina i 2015.

Hva synes du om at GO_A blir med til Eurovision i 2021?

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien