Secret Garden feirer 25-årsjubileum med nytt album

I dag er samlealbumet «Nocturne: The 25th Anniversary Edition» ute! Albumet inneholder både gamle låter og tidligere uutgitt materiale.

Secret Garden kan se tilbake på 25 eventyrlige år, der det hele startet med Eurovision-seieren med «Nocturne» i 1995. Siden den gang har duoens musikk spredt seg rundt i hele verden, ikke minst gjennom låten «You Raise Me Up» som nå finnes i over 1000 versjoner, på mer enn 40 språk!

Secret Garden har ni studioalbum, ett live-album og fem samlealbum bak seg, og intet mindre enn 2,2 milliarder streams.

I dag slipper Secret Garden samlealbumet «Nocturne: The 25th Anniversary Edition», der både «Nocturne» og «You Raise Me Up» selvfølgelig er med – side om side med nye instrumentallåter og tidligere uutgitt materiale.

– Det handler om kjemi. Han skriver for meg, jeg spiller for ham – det er som om vi har et usynlig musikalsk bånd, og det har vært slik siden første stund, sier Fionnuala Sherry i en pressemelding.

– For meg er musikken vår alltid historiefortelling, legger Rolf Løvland til.

Albumet er ute nå på alle digitale plattformer.

I 2015 feiret de sitt 20-årsjubileum med en stor jubileumskonsert i Kilden Teater og Konserthus i Kristiansand. Nedenfor kan du høre fremføringen deres av «Nocturne» den gang, der Cathrine Iversen tar seg av vokalen.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien