Det blir Rotterdam neste år!

Foto: NPO/NOS/AVROTROS

Rotterdam er i kveld bekreftet som vertsby for Eurovision Song Contest 2021.

EBU bekrefter at Eurovision Song Contest 2021 skal gå av stabelen i Rotterdam. Datoene er foreløpig ikke offentliggjort, men også neste år skal Eurovision finne sted i Ahoy Arena.

Den nye Eurovision-sjefen Martin Österdahl sier til eurovision.tv at:

We are extremely happy that we can now move forward. It’s vitally important that the Eurovision Song Contest returns next year, and we’re pleased to have the necessary commitment from our Members in the Netherlands to bring this much-loved show back to audiences across the world.

I firmly believe that all of us involved in the Eurovision Song Contest will stand united through challenges and change to bring the Contest back stronger than ever, ensuring its longevity for decades to come.

Det bekreftes også at billettene som er kjøpt til ESC 2020 vil være gyldig for neste års show. Det vil også bli mulig å få tilbake penger for billetter du har kjøpt, dersom du ikke vil få anledning til å reise til Rotterdam neste år.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien