Dette blir løsningen for Malta!

Foto: Carlton Agius

Malta sin kringkasting har bestemt seg for at Destiny skal få delta for Malta i neste års Eurovision Song Contest!

Destiny har selv annonsert at hun vil komme tilbake for Eurovision Song Contest i 2021. På Instagrammen sin har hun skrevet: «So happy to share this good news with all of you! I will represent my country, Malta, in next year’s Eurovision Song Contest».

De to siste årene har Malta brukt sangtalent-programmet X-Factor som sin måte å velge sin representant til Eurovision Song Contest på. Uansett har de altså valg at Destiny skal få representere Malta allikevel.

Destiny skulle delta med låta «All Of My Love» i Rotterdam i år. Et stjernelag har laget låta, med blant annet Bernarda Brunovic, Borislav Milanov, Sebastian Arman, Dag Lundberg, Joacim Persson og Cesar Sampson som representerte Østerrike i 2018.

Det betyr at dama med den store stemmen kommer tilbake i 2021! Hva synes du om at Destiny skal representere Malta igjen?

Se listen over hvem som skal være med i Eurovision Song Contest 2021 her.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien