Samarbeid mellom Ilse DeLange og Michael Schulte

Det var nok mange som ble berørt av Ilse DeLange (The Common Linnets) og Michael Schultes versjon av Ein Bisschen Frieden under Europe Shine A Light-sendingen til EBU 16. mai.

Ilse DeLange husker vi fra Eurovisionfinalen i 2014 der hun sammen med The Common Linnets ble nr. 2 for Nederland med den nydelige countryballaden Calm After The Storm. Mens Michael Schulte berørte såpass mange hjerter i 2018-finalen med sin inderlige hyllest av faren han mista så altfor tidlig at han ga Tyskland en 4. plass, deres beste plassering siden Lena vant i 2010.

Nå viser det seg at deres musikalske samarbeid ikke bare gjelder Ein Bisschen Frieden. Ilse DeLange slapp nemlig nytt album sist fredag 15. mai, «Changes», og der har hun Michael Schulte med på låten Wrong Direction. Ikke bare synger de sammen på denne låten, de forteller også til nettstedet DasErste.de at de har skrevet den sammen.

Så, hva synes du om dette samarbeidet mellom Ilse DeLange og Michael Schulte?

Del:
Relaterte artikler
MGP 2023
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien